GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ για τον Πολάκη: Εννοεί τον πλήρη έλεγχο του Κράτους και των ΜΜΕ

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι το κόμμα του αγωνίζεται «για να ...


Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ότι το κόμμα του αγωνίζεται «για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά τον κ. Βερναρδάκη, που είπε ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο πολωτικές της Ιστορίας, ένας άλλος εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου, ο γνωστός κ. Πολάκης, είπε ότι το κόμμα του αγωνίζεται "για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία".

Όλοι φανταζόμαστε τι εννοεί ο κ. Πολάκης. Εννοεί τον πλήρη έλεγχο του Κράτους, των Μ.Μ.Ε., την εξουδετέρωση κάθε διαφορετική φωνής.

Ενημερώνουμε τον κ. Πολάκη ότι στις ευρωπαϊκές Δημοκρατίες - όπως είναι και θα παραμείνει και η Ελλάδα - οι Κυβερνήσεις ασκούν διακυβέρνηση εντός του πλαισίου του Συντάγματος. Δεν εξουσιάζουν, δεν ηγεμονεύουν, δεν δημιουργούν καθεστώτα.

Οπότε ας μην κουράζονται άδικα, ούτε αυτός, ούτε ο κ. Βερναρδάκης με τα σχέδια πόλωσης που απεργάζονται.

Όποτε και να γίνουν οι εκλογές, το Κόμμα τους θα φύγει από την Κυβέρνηση γιατί αυτή είναι η επιθυμία του ελληνικού λαού.

Κανένας - πλην της ευνοούμενης κομματικής ελίτ - δεν θα δώσει λυσσαλέα μάχη για μια Κυβέρνηση που βλάπτει τη χώρα και υποβαθμίζει τη ζωή των Ελλήνων».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση