GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στην Αργολίδα λόγω απροειδοποίητου αποκλεισμού δρόμου από τους αγρότες - ΦΩΤΟ

Σε απροειδοποίητο δίωρο αποκλεισμό της Ε.Ο. Άργους-Κορίνθου προχώρησαν οι αγρότες της Αργολίδας, στo πλαίσιo της κοινής σύσκεψης των μπλό...


Σε απροειδοποίητο δίωρο αποκλεισμό της Ε.Ο. Άργους-Κορίνθου προχώρησαν οι αγρότες της Αργολίδας, στo πλαίσιo της κοινής σύσκεψης των μπλόκων των Αγροτικών Συλλόγων και των Επιτροπών Αγώνα των αγροτών της Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο μπλόκο Άργους (κόμβος Ινάχου).

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των αγροτών και των οδηγών των διερχόμενων αυτοκινήτων που διαμαρτύρονταν έντονα, καθώς ούτε η αστυνομία είχε ενημερωθεί και έτσι υπήρξε ουρά των οχημάτων που εγκλωβίστηκε στο σημείο.

Τα ΙΧ αυτοκίνητα, αλλά και τα βαριά φορτηγά οχήματα, απεγκλωβίστηκαν με την παρουσία της αστυνομίας που έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας από παρακείμενους δρόμους.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για τον καλύτερο συντονισμό και για κλιμάκωση του αγώνα, μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση