GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του Τσίπρα

«Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και κατηγορεί τον Πρωθυπουρ...


«Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι είναι ο ίδιος αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα «που έχει ήδη συμφωνήσει».

«Ας ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών του, που κάνει τάχα πως δεν γνωρίζει», συνεχίζει η ΝΔ σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες, στη Βουλή, ανέφερε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες.

«Αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση, από ανικανότητα και ιδεοληψία δεν προχωρά τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και οι οποίες θα έπρεπε να είχαν γίνει, χωρίς να τις επιβάλλει κάνεις, γιατί φέρνουν επενδύσεις, δουλειές και ανάπτυξη στη χώρα», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση