GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη δημοσιότητα το τηλεφώνημα του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ στα επείγοντα

Το τηλεφώνημα που έκανε στα επείγοντα ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ δευτερόλεπτα αφού βρήκε τον σταρ χωρίς τις αισθήσεις του, έδωσαν στ...


Το τηλεφώνημα που έκανε στα επείγοντα ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ δευτερόλεπτα αφού βρήκε τον σταρ χωρίς τις αισθήσεις του, έδωσαν στη δημοσιότητα βρετανικά μέσα. Ο 43χρονος Fadi Fawaz, ακούγεται να λέει στην υπηρεσία άμεσης βοήθειας, ότι προσπάθησε να ξυπνήσει τον Μάικλ και ότι είχε αρχίσει να γίνεται μπλε. Τον ρωτούν αν αναπνέει και ο Fadi απαντά αρνητικά.
Η γυναίκα που βρίσκεται στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου τον ρωτά εάν έχει τις αισθήσεις του και αναπνέει: «Όχι, είναι ο Τζορτζ Μάικλ, νομίζω ότι είναι νεκρός. Είναι στο κρεβάτι».
«Νομίζετε ότι είναι νεκρός;», ρωτά η υπάλληλος.
«Είναι κρύος και μπλε... ναι είναι άκαμπτος... είναι νεκρός... είναι νεκρός.», λέει και συμπληρώνει ότι προσπαθούσε επί μια ώρα να τον επαναφέρει στη ζωή αλλά μάταια. «Τον περίμενα να ξυπνήσει εδώ και ώρες και δε το έκανε... Πήγα να τον ξυπνήσω και είχε φύγει...»
Ο Τζορτζ Μάικλ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου 2016. Ο Fadi Fawaz, υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος του τραγουδιστή με τον οποίο διατηρούσε σχέση για αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση