GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους πυροσβέστες

Για εμπαιγμό και κοροϊδία των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος ...


Για εμπαιγμό και κοροϊδία των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στην τροπολογία που κατατέθηκε νωρίτερα σήμερα από την κυβέρνηση για το καθεστώς μονιμοποίησής τους.

Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι με βάση την εκ του νόμου υποχρέωση, η κυβέρνηση όφειλε να τους έχει μονιμοποιήσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστέρησε για μία διετία να μεριμνήσει για την έκδοση των προβλεπόμενων Προεδρικών Διαταγμάτων και δεν μερίμνησε, ώστε να προγραμματίσει τις προσλήψεις για το 2017 και να μη δημιουργείται σύγχυση με το καθεστώς μία πρόσληψη ανά τέσσερις αποχωρήσεις.

«Λέτε σήμερα τριετή παράταση της θητείας των πυροσβεστών για να λυθεί το ζήτημα της μονιμοποίησης. Ποιον κοροϊδεύετε και γιατί; Τι θέλετε να κάνετε; Θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση; Γιατί θέλετε τρία χρόνια για να εκδώσετε τα Προεδρικά Διατάγματα; Θέλετε να κοροϊδέψετε; Γιατί δεν λαμβάνονται υπόψη στο 1 προς 4 για τις προσλήψεις του 2017; Είναι σαφές ότι κοροϊδεύετε, εμπαίζετε και μένουν σε εκκρεμότητα οι πυροσβέστες, επειδή εσείς δεν έχετε το θάρρος και το κουράγιο να ρυθμίσετε το θέμα. Είναι προφανές, ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να αισθάνονται ευγνωμοσύνη. Δεν συμπράττουμε σε αυτόν τον εμπαιγμό και καλούμε την κυβέρνηση άμεσα να ενεργήσει, προκειμένου να τακτοποιηθεί με συγκεκριμένο τρόπο το θέμα», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση