GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε συναυλία στο... Ηρώδειο του Άγιου Δομίνικου

Σε ένα αμφιθέατρο που μοιάζει με το... Ηρώδειο θα δώσει, για πρώτη φορά στην καριέρα της, συναυλία στον Άγιο Δομίνικο η διάσημη τραγο...


Σε ένα αμφιθέατρο που μοιάζει με το... Ηρώδειο θα δώσει, για πρώτη φορά στην καριέρα της, συναυλία στον Άγιο Δομίνικο η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ.

Το 5.000 θέσεων, εμπνευσμένο από τον αρχαιοελληνικό ρυθμό αμφιθέατρο Altos de Chavón, του θέρετρου Casa de Campo Resort and Villas, χτίστηκε τη δεκαετία του 1970 και θα εκσυγχρονιστεί τώρα για πρώτη φορά για χάρη της JLO! Οι αρχές θα εξοπλίσουν με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα για τις ανάγκες της συναυλίας της γΛατίνας σταρ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Corriente Latina.

Η 47χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια ηχογραφεί το πρώτο της άλμπουμ στα ισπανικά, μετά από 10 χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το Como Ama Una Mujer.

Ο Μαρκ Άντονι, ο πρώην σύζυγος της, είναι εκτελεστικός παραγωγός της νέας δισκογραφικής της δουλειάς, όπως και στο προηγούμενο άλμπουμ στα ισπανικά.

«Για μας είναι μεγάλη τιμή που θα υποδεχθούμε, για πρώτη φορά στη Δομινικανή Δημοκρατία, μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου» δήλωσε ο πρόεδρος του Casa de Campo Resort & Villas, Αντρές Πικάρντο Ρόζενμπεργκ.

«Η συναυλία επιβεβαιώνει το όραμα και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες εκδηλώσεις σε μία από τις μαγικές τοποθεσίες, το αμφιθέατρο, Altos de Chavón», ανέφερε.

Το θέρετρο θα προσφέρει ειδικά πακέτα διακοπών που θα περιλαμβάνουν και εισιτήρια για τη συναυλία, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Πάντως η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι το πρώτο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο αμφιθέατρο.

Η πρώτη συναυλία διοργανώθηκε το 1982 με τον Φρανκ Σινάτρα. Από τότε έχουν εμφανιστεί οι Στινγκ, Αντρέα Μποτσέλι, Έλτον Τζον, Μαρκ Άντονι, Air Supply, Χούλιο Ινγκλέσιας και Πλάθιντο Ντομίνγκο.

Η συναυλία της JLO στη Δομινικανή Δημοκρατία προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Απριλίου του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση