GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αγρότες της Αργολίδας έκλεισαν την Ε.Ο. Άργους - Κορίνθου - ΦΩΤΟ

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον Αργοτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδος, ΑΣΚΗΝΑ, την Κυριακή 5 Φλεβάρη 2017 προέβησαν σε δίωρο αποκλεισμό τη...


Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον Αργοτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδος, ΑΣΚΗΝΑ, την Κυριακή 5 Φλεβάρη 2017 προέβησαν σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Άργους στο ύψος του Ινάχου ποταμού στο σημείο που έχει στηθεί και το μπλόκο των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής.

Τη Δευτέρα 6 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο χώρο του μπλόκου θα γίνει παμπελοποννησιακή σύσκεψη μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Παρασκευή 10 Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στο Άργος. Για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση του συλλαλητηρίου θα γίνει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή σωματείων και φορέων την Τρίτη 7 Φλεβάρη στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, ενώ μέχρι την ημερομηνία του συλλαλητηρίου καθημερινές θα είναι οι εξορμήσεις, οι περιοδείες και οι συσκέψεις για τη μεγαλύτερη μαζικότητά του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση