GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασμα Τσοχατζόπουλου: Εκτελεστές, βασανιστές του Ιωαννίδη, ΕΣΑτζήδες!

Ένταση επικράτησε στο Εφερείο λόγω καθυστέρησης δύο ωρών στο Εφετείο, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του...


Ένταση επικράτησε στο Εφερείο λόγω καθυστέρησης δύο ωρών στο Εφετείο, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός και να φωνάζει: «Εκτελεστές, βασανιστές του Ιωαννίδη γίνατε… ΕΣΑτζήδες! Του Ιωαννίδη! Με άρβυλα είστε βασανιστές…» 

«Αποζημίωση! Ζητώ αποζημίωση φυσικά! Παράνομα ασκείτε κρατική βία, δεν έχετε κανένα δικαίωμα, υποτίθεται ότι είστε φρουροί. Με βασανίζετε συστηματικά, σκόπιμα με εντολές άνωθεν. Εκεί που με πάτε έχει υγρασία». Αυτές είναι κάποιες από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος. 

Συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη στις 9 το πρωί ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρουσιάστηκε στο Εφετείο, μαζί με το δικηγόρο του, προκειμένου να ζητήσουν αίτηση αποφυλάκισης για μία ακόμα φορά. Εκείνη την ώρα υπήρξε κάποιο κόλλημα με την Έδρα, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση και να ζητηθεί δίωρη διακοπή. Οι αστυνομικοί που ήταν εκεί έπρεπε να μεταφέρουν τον Άκη στα υπόγεια του Εφετείου , στα κρατητήρια που υπάρχουν εκεί.

Ο κύριος Τσοχατζόπουλος δυσαρεστήθηκε έντονα από αυτή την εξέλιξη και αντέδρασε άσχημα προς στους αστυνομικούς, φωνάζοντας: «Οι φρουροί! Έχουμε και τους φρουρούς φέτος, οι οποίοι το έχουν κάνει χόμπι να μας βασανίζουν εδώ μέσα. Εκτελεστές, βασανιστές του Ιωαννίδη γίνατε… ΕΣΑτζήδες! Του Ιωαννίδη! Με άρβυλα είστε βασανιστές…» - «Κάθονται σαν ξόανα εκεί πέρα και μας κάνουν τον καμπόσο!» - «Η υπηρεσία σας, κακουργηματική εγκληματικού χαρακτήρα οργάνωση. Αυτό είναι. Και έχετε και τα πρωτοπαλίκαρά σας  εδώ πέρα και τους λέτε να μας απωθούν. Δεν πάω πουθενά, πουθενά δεν πάω…Βεβαίως…με βασανίζετε συστηματικά, σκόπιμα με εντολές άνωθεν». 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αργά χτες το βράδυ μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο με αγγειακό πρόβλημα στο πόδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση