GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ήταν πιτσιρικάς, παρανόμησε, αλλά δεν έπρεπε να χάσει τη ζωούλα του έτσι"

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να χάνονται μέσα στις φλόγες μπροστά στα έντρομα μάτια του, μίλη...


Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να χάνονται μέσα στις φλόγες μπροστά στα έντρομα μάτια του, μίλησε και στο Star την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Νιώθω μεγάλη ανακούφιση με τον κόσμο κι όλους όσους μου στέλνουν μηνύματα, πραγματικά ηρεμεί η ψυχούλα μου!» δηλώνει με τρεμάμενη φωνή. «Πιστεύω ότι ηρεμεί και η ψυχούλα της γυναίκας μου και του παιδιού μου».
Καθώς ο 41χρονος έχει ακούσει διάφορα πράγματα εναντίον του, όπως, για παράδειγμα, ότι δεν είχε παρκάρει σωστά, ευχαρίστησε εκείνον που δημοσίευσε το βίντεο, αλλιώς «θα τον έπνιγαν οι τύψεις», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Μίλησε, ακόμα, και για τον οδηγό της Porsche, που στοίχισε τη ζωή στη γυναίκα και το παιδί του. «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού. Δεν θέλω να λένε αυτά που λένε. Κι αν έχει χρήματα κι αν δεν έχει, δεν παίζει ρόλο. Ήταν πιτσιρικάς, είχε ένα γρήγορο αυτοκίνητο, έτρεχε, παρανόμησε, αλλά δεν έπρεπε να χάσει τη ζωούλα του έτσι».
«Είδα ξαφνικά μπροστά μου 4 νεκρούς, τη γυναίκα μου, το παιδί μου και δυο νεαρούς. Ας τους αναπαύσει ο Θεός την ψυχή. Αυτό το πράγμα, ούτε στον χειρότερο εχθρό», είπε.
«Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Γιατί να μην συμβεί σε μένα; Είναι θέλημα Θεού. Ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο σκοπό. Περνάω αυτή τη δοκιμασία για κάποιο σκοπό. Αν δεν το βάλω αυτό καλά στο μυαλό μου, θα τρελαθώ», είπε.
Ο Υπάτιος, άνθρωπος με τεράστια ψυχική δύναμη, όπως λέει, υποστηρίζει ότι δεν φοβήθηκε ποτέ. «Είπα ότι δεν θα μου στερήσει κανείς ποτέ το δικαίωμα της χαράς. Αυτό το πράγμα, όμως, δεν περίμενα να συμβεί. Με συγκλόνισε πάρα πολύ».
Πήγαινε τον γιο του, τον «Παυλάκη» του, όπως τον αποκαλεί, σχεδόν κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Οικογένεια θρήσκων, κοινωνούσαν, εξομολογούνταν, ήταν πολύ «της εκκλησίας».
«Θέλω να πιστεύω ότι η οικογένειά μου έχει ανέβει στον Παράδεισο τώρα και θα χαίρεται για μένα» συγκλονίζει ο Υπάτιος.
Ο Υπάτιος με τη γυναίκα του, Αποστολία, κατέβηκαν στην Αθήνα, στην οποία δεν είχαν πολλές κοινωνικές σχέσεις. Στην Αποστολία η ζωή στην πόλη δεν άρεσε, της έδινε, όμως, δύναμη ο άντρας της. «Ό,τι θέλεις, ο Υπάτιος, της έλεγα. Την αγαπούσα πολύ! Και το παιδάκι μας! Κάναμε σχέδια! Πηγαίναμε σε εκθέσεις αυτοκινήτων, γιατί ήθελα να βάλω και τον πιτσιρικά στο τρυπάκι με τα αυτοκίνητα. Του αγόραζα και διάφορα αυτοκινητάκια. Το τελευταίο που του αγόρασα ήταν μια Porsche, ειρωνεία της τύχης».
«Δεν φταίει το παλικάρι» λέει για τον νεαρό οδηγό της Porsche. «Κάποιος άλλος πήρε αυτές τις 4 ζωές. Ήταν όλα τόσο προγραμματισμένα, που αν θέλεις να το κάνεις δεν γίνεται. Είχα βγει πριν λίγα δευτερόλεπτα από το αυτοκίνητο, πήρα ολόκληρος φωτιά και δεν κάηκα. Το πιστεύετε; Πήρε αυτούς τους 4 και το σκυλάκι μου μαζί. Ήθελε να μείνω ζωντανός. Το ήθελε η μοίρα. Έτσι καλύπτομαι ψυχικά εγώ».
Μία άλλη πτυχή της υπόθεσης είναι ότι και η σύζυγός του ήθελε να πάει στην τουαλέτα, αλλά δεν μπορούσαν να αφήσουν το παιδί μόνο του στο αυτοκίνητο. Συμφώνησαν, λοιπόν, να πάει πρώτα ο Υπάτιος και, μόλις γύριζε, να έμενε με τον μικρό για να πάει και η Αποστολία...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση