GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζόρικη βραδιά για την ΑΕΚ με τον Ηρακλή που… καίγεται

Δοκιμασία για την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο  απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος «καίγεται» για το τρίποντο, αφού βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβ...


Δοκιμασία για την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο  απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος «καίγεται» για το τρίποντο, αφού βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Σάββας Παντελίδης έχει στη διάθεσή του τον Γροντή, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και δηλώνει παρών για την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Αναλυτικά, η 19άδα: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Στάμου, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Κούρος, Γροντής, Αγγελόπουλος, Δώνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Πασάς, Ηλιάδης, Περόνε, Μπαστακός.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πατίτο, ο οποίος έμεινε εκτός προπονητικού προγράμματος λόγω μιας φλεγμονής στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.
Την ίδια ώρα, όμως, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα αλλά είναι και πάλι εκτός αποστολής.
Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Χουάν Ντίας.
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση