GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά

«Χρειάζεται μια άλλη πολιτική για να μπορέσουμε επιτέλους να βγούμε από την κρίση» δήλωσε κατά την επίσκεψη του στη 10η Zootechnia στη ΔΕ...


«Χρειάζεται μια άλλη πολιτική για να μπορέσουμε επιτέλους να βγούμε από την κρίση» δήλωσε κατά την επίσκεψη του στη 10η Zootechnia στη ΔΕΘ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Αν δε γίνουμε παραγωγικοί, δε θα βγούμε ποτέ από την κρίση» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας ότι είναι ανάγκη η χώρα να βγει από την κρίση, παύοντας να έχει ελλείμματα. Σημείωσε ότι, ως χώρα, «και στον κτηνοτροφικό τομέα και στον αγροτικό τομέα έχουμε τεράστιες δυνατότητες».

«Επιτέλους, αυτή η κυβέρνηση είναι εντελώς αναποτελεσματική, δεν μπορεί να αξιοποιήσει ούτε τους πόρους τους διαθέσιμους, τους ευρωπαϊκούς. Χρειάζεται μια άλλη πολιτική για να μπορέσουμε επιτέλους να βγούμε από την κρίση».

Σε ερώτηση για την εκτίμηση του για τη δεύτερη αξιολόγηση ο κ. Θεοχαρόπουλος απάντησε ότι «η διαπραγμάτευση έπρεπε να κλείσει χθες, ή έπρεπε να κλείσει το 2016, όσο δεν κλείνει ζητούνται νέα μέτρα» και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά και γι αυτό έρχονται στο τραπέζι διεκδικήσεις και απαιτήσεις των εταίρων, απαράδεκτες, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτές. Έπρεπε να κλείσει χθες, έπρεπε να κλείσει σήμερα, να την κλείσει άμεσα, χωρίς αυτά τα απαράδεκτα νέα μέτρα που ζητούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση