GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "τακτική Λαλιώτη" έδιωξε τον Χειμωνά από το ΠΑΣΟΚ...

Μελίνα Δασκαλάκη Υπό το φως της επιστολής παραίτησης από το ΠΑΣΟΚ του Thanassis Chimonas με τις διαπιστώσεις του οποίου συμφωνώ σχεδόν ...

Μελίνα Δασκαλάκη
Υπό το φως της επιστολής παραίτησης από το ΠΑΣΟΚ του Thanassis Chimonas με τις διαπιστώσεις του οποίου συμφωνώ σχεδόν στο σύνολο, προτείνω την μετονομασία της τακτικής της Φώφης από 'τακτική Λαλιώτη', σε τακτική 'άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, σκάσε Μπόμπο και κολύμπα'.

3 σχόλια

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΩΠΕΤΑΞΟΥΝ’’ ΤΟΝ ..ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ’’ ΒΟΘΡΟΚΟΛΥΜΒΗΤΗ!!!

    Τις έντονες διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν αναρτήσεις του τομεάρχη πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ , συγγραφέα Θανάση Χειμωνά
    Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
    Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον συστηματικό χυδαιολόγο κ. Θ. Χειμωνά

    Ο κ. Θανάσης Χειμωνάς χυδαιολογεί και υβρίζει συστηματικά, δημοσίως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, αλλά και οποιοδήποτε πρόσωπο δεν συμφωνεί μαζί του. Δεν θα του έδινε κανείς σημασία, ούτε φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού εδώ και πολύ καιρό έχει ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας. Τυγχάνει, όμως, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, τομεάρχης...Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν μπορεί καν να περάσει από το μυαλό μας η σκέψη ότι η κ. Γεννηματά συμμερίζεται τον γλωσσικό οχετό του εν λόγω κυρίου. Το γεγονός, όμως, ότι τον διατηρεί στη θέση του, είναι εξόχως προβληματικό για την πολιτική ζωή του τόπου.

    Ο πολιτικός διάλογος οφείλει να γίνεται με αντιπαράθεση επιχειρημάτων και προγραμματικών θέσεων, κι όχι με εκφράσεις πεζοδρομίου οι οποίες όχι μόνο προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, αλλά και διασύρουν, τελικά, το ίδιο το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

    Δείτε μερικά από τα post του Θανάση Χειμωνά που προκάλεσαν την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ


    Thanassis Chimonas
    18 Ιουλίου στις 1:16 μ.μ. •
    Το βάζω εδώ για να το δείτε πρώτοι αφού σε λίγο οι συριζαίοι θα το κάνουν viral. Έτσι μιλάω στα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που κάνουν προπαγάνδα υπέρ του σιχαμερού ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του Αντιφασισμού. Που δεν γράψανε κουβέντα για τον θάνατο του μετανάστη στο Ελληνικό και τα κωλομεγλειφάτα του Αλεξάκου τους με την Χρυσή Αυγή. Που μιλάνε για "πούστηδες" και "χοντροκώλες" όταν κάποιος διαφωνεί μαζί τους αλλά σπεύδουν να κάνουν print screen όταν του απαντώ στη μόνη γλώσσα που μάθανε στα μπουρδελοσχολεία τους. Αυτά.

    Θανάσης Χειμωνάς, Τομεάρχης Πολιτισμού ΠΑΣΟΚ

    N.Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είχε πει ο Α.Παπανδρέου για τον Βενιζέλο το 1994

    Φίλος που γνωρίζει πάρα μα πάρα πολύ καλά την ιστορία του ΠΑΣΟΚ -του κανονικού προ Σημίτη- μας διηγήθηκε την ιστορία με αφορμή τα όσα ακούγονται για την…μεταγραφή Βαγγέλη Βενιζέλου στη ΝΔ.

    Το 1994, όταν ο Βενιζέλος είχε αρχίσει να κάνει αισθητή τη παρουσία του και στο ΠΑΣΟΚ και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο Ανδρέας Παπανδρέου σε μια στιγμή βραδυνής χαλάρωσης, ρώτησε τον Τηλέμαχο Χυτήρη πως βλέπει τον φέρελπι Ευάγγελο Βενιζέλο. “Καλό” τον έβλεπε ο Χυτήρης.

    Αλλά ο τότε Πρόεδρος δεν αρκέστηκε στο τυπικό. Συνέχισε την κουβέντα περί του Βαγγέλη Βενιζέλου, πιέζοντας να πάρει κάτι περισσότερο και έλαβε την εξής απάντηση: “Πρόεδρε, ο Βενιζέλος είναι ικανός να διεκδικήσει κάποια στιγμή την ηγεσία και να γίνει πρόεδρος του κόμματος.”

    Ο Ανδρέας Παπανδρέου χαμογέλασε και συμπλήρωσε:
    ————————————————————————-
    “Ο Βαγγέλης δεν έχει φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος του κόμματος, έχει φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος
    ————————————————————————————————————————————
    οποιουδήποτε κόμματος”!
    —————————————-
    Κάτι θα ΄ξερε ο αείμνηστος Ανδρέας. Ας το ΄χει στο νου του ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

    ΣΧΟΛΙΟ: [[Τους 73 ήρωες (ο 74ος ήμουν εγώ!) που υπέγραψαν για την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος…]]]
    Να ένας ακόμη..πρόεδρος , που σχεδόν ,όπως γράφει, ήταν …όλο το Πασοκ !
    Αλήθεια ! Κι εγώ πως δεν τον έχω ακούσει τον υποψήφιο …πρόεδρο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι όλοι σας του μνημονιακού τόξου,η να το πω ΩΜΆ του προδοτικού τόξου ότι ο κόσμος σας συχαίνεται ΕΊΣΤΕ ΜΙΆΣΜΑΤΑ ότι πιο βρωμερό σιχαμερό υπάρχει..

    Νομίζετε ότι ΝΕΟΣ κόσμος της ΧΩΡΑΣ τσιμπά ΜΕ ΤΗΝ κάθε μαλάκια που λέτε ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    ΠΑΣΟΚ--ΠΟΤΑΜΙ--ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ--ΣΥΡΙΖΑ--ΚΕΝΤΡΩΟΙ--ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ--Κ.Κ.Ε;;; ΟΛΟΙ ΣΑΣ..

    Σήμερα ο ΣΎΡΙΖΑ λέει ότι έλεγαν και οι προηγούμενοι αυτο-ξεφτιλιζόσαστε... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..


    Όλων σας τα κομματικά κύτταρα σας είναι ΣΆΠΙΑ είστε ΤΟ παρελθών είστε τα ΖΌΜΠΙ...

    Χθες η Γερμανία τράβηξε ΌΛΟ τον χρυσό της από της ΗΠΑ ..Αν καταλαβαίνετε λίγο ίσως ΝΑ δείτε την Γεράνια να φεύγει ΠΡΏΤΗ από το ευρώ ... Από την μεγάλη προδοσία του ΠΑΣΟΚ του Γ.Παπανδρέου και την Γερμανικής Ένωσης να μας βάλει στο ΔΝΤ σήμανε ακαριαίος την έξοδο μας από το ευρώ ...

    Αν γινόταν ακαριαίος το 2008 κούρεμα καταθέσεων 20% η Ελλάδα σήμερα θα ήταν ελεύθερη..Τώρα δεν γυρίζει το ματς...Και θα χάσει την περιουσία του, και θα χάσει την εργασία του , και θα χάσει τον μισθό τους, και θα χάσει την σύνταξη του, και θα χάσει και ΑΝ έχει ακόμα 100 ευρώ στην άκρη και θα έχουμε και βίαιο Grexit ΑΠΟΡΏ πως πάνε ακόμα και πληρώνουν ότι οτιδήποτε οι Ελληνες ..Τι ελπίζουν ΜΕΤΆ από κατοχή που ζει ο κόσμος εδώ και 7 χρόνια με ΜΕΤΡΆ;;; Τι ΚΑΙ ΠΟΥ ελπίζουν;;; στα αντίμετρα;;έτσι έλεγε και Μητσοτάκης [ο πατέρας] 0+0=11...

    Το αίμα που θα χυθεί σας χτυπά δυνατά την πόρτα σε όλους σας ..Αν παίσουν ΝΕΚΡΟΙ πέντε βαριά ονόματα πολιτικών από οιοδήποτε {ΧΏΡΟ} Τελείωσε όλο το παραμύθι του μνημονίου και τον θεσμών.. η Συρία θα μοιάζει παραδείσιος μπροστά στην Ελλάδα..

    Ο ένας θα σκοτώνει τον άλλο ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΣΑΤΙΛΑ ...βάλετε σε αυτό το χορό και τους πρόσφυγες που είναι πάνω από 1.000.000 εκατομμύριο ΚΑΙ με όλο τον οπλισμός του ΧΌΤΖΑ της Αλβανίας..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΑΞΎ ΌΛΟΥ του πολίτικου συστήματος ΣΑΣ...και μετά κάνεις δεν ξέρει τι άλλο θα έλθει ΚΑΙ ΠΩΣ...Γιατί κάνετε ότι δεν τα βλέπετε;;άντε και αγοράζετε πολιτικό χρόνο και πέραση ένας, δυο, τρία ΧΡΌΝΙΑ ..ΜΕΤΆ τι;;;..Μαθηματικά ΕΚΕΊ ΠΆΜΕ...ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΙ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΧΟΡΤΑΣΜΈΝΩΝ...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση