GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή Καμίνη για κατάληψη σε κτίριο που θα φιλοξενούσε προσφυγόπουλα

«Απροθυμία» καταλογίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του φαινομένου των καταλήψεων κτιρίων...


«Απροθυμία» καταλογίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του φαινομένου των καταλήψεων κτιρίων, με αφορμή την κατάληψη, τις τελευταίες ημέρες, κτιρίου από αγνώστους στο κέντρο της Αθήνας, όπου επρόκειτο να λειτουργήσει από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ), δομή για 40 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

«Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία και μια ευκαιρία κινδυνεύει να χαθεί», τόνισε ο κ. Καμίνης, επισημαίνοντας ότι τόσο ο δήμος Αθηναίων όσο και προσωπικά ο ίδιος «έχει εγκαίρως εκφράσει τον προβληματισμό του για τις συνθήκες που επικρατούν στις καταλήψεις και καταγγείλει την απροθυμία της κυβέρνησης να ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα».

Επίσης υπογράμμισε ότι «η προστασία των παιδιών αυτών είναι κορυφαία υποχρέωση κάθε ευνομούμενης πολιτείας, που σέβεται τους διεθνείς κανόνες και τις υποχρεώσεις της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση