GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Εκλογές για να προκύψει κυβέρνηση ευρείας συνεννόησης με άλλον Πρωθυπουργό - ΒΙΝΤΕΟ

Εκλογές για να προκύψει κυβέρνησης ευρείας συνεννόησης με άλλον Πρωθυπουργό ζήτησε από το βήμα της Βουλής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Σ...


Εκλογές για να προκύψει κυβέρνησης ευρείας συνεννόησης με άλλον Πρωθυπουργό ζήτησε από το βήμα της Βουλής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Η λύση βέβαια δεν βρίσκεται στην παράδοση στις ακραίες απαιτήσεις του Σόιμπλε και την παλινόρθωση της Δεξιάς», σημείωσε απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέρριψε την πρόταση που είχε γίνει νωρίτερα εκ μέρους του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου για νέα κυβέρνηση με άλλον Πρωθυπουργό, αλλά χωρίς να προηγηθούν εκλογές.

«Μας γυρίζετε σε ένα επικίνδυνο δίλημμα: Grexit ή μόνιμη λιτότητα. Εσείς κουβαλάτε νερό στο μύλο των πιο ακραίων κύκλων. Τώρα παίζετε και το παιχνίδι του Σόιμπλε κύριε Τσίπρα; Ξεκινήσατε ως δήθεν επαναστάτης και γίνατε υποτακτικός», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση