GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεξουαλικά βασανιστήρια νεοσύλλεκτων σε στρατιωτική βάση της Γερμανίας

Σοκάρουν οι πρόσφατες αποκαλύψεις για σεξουαλικά βασανιστήρια, εξευτελισμούς και  βίαιες τελετουργίες σε μια «ελίτ» στρατιωτική βάση ...


Σοκάρουν οι πρόσφατες αποκαλύψεις για σεξουαλικά βασανιστήρια, εξευτελισμούς και  βίαιες τελετουργίες σε μια «ελίτ» στρατιωτική βάση στη νότια Γερμανία,  στην βάση Pfullendorf στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από το Der Spiegel και επιβεβαιώθηκε αργότερα από το γερμανικό στρατό, νεοσύλλεκτοι και τακτικό προσωπικό κακοποιήθηκαν  σεξουαλικά, ταπεινώθηκαν και υποβλήθηκαν σε βάναυσα καψόνια κατά τη διάρκεια της άσκηση  “Combat First Responder”, στην οποία συμμετείχαν επίλεκτοι στρατιωτικοί από όλες τις μονάδες της Γερμανίας. 

Τον Οκτώβριο του 2016, ο στρατός διέταξε μυστική έρευνα όταν μία γυναίκα υπολοχαγός που πήρε μέρος στην έκθεση, κατέθεσε στην αρμόδια επίτροπή της Βουλής, όλα όσα έζησε. 

Εκτός των άλλων, οι νεοσύλλεκτοι αναγκάζονταν να μένουν γυμνοί για ώρες και να βάζουν ρολά γάζας στον πρωκτό τους, ενώ οι ανώτεροι τους μαγνητοσκοπούσαν.

Επίσης, έδεναν τους φαντάρους σε καρέκλες και τους έριχναν νερό υπό πίεση με μάνικες, πετώντας τους κάτω. 

Επίσης, το γραφείο του περιφερειακού εισαγγελέα στην Hechlingen ξεκίνησε έρευνα εναντίον  των πρώην στρατιωτικών με την υποψία πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών, παράνομη στέρηση της ελευθερίας, για χρήση βίας και κακοποίησης των θυμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση