GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Παντελίδη – Η συγκινητική εξομολόγηση του αδελφού του - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχεδόν ένα χρόνο...


Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχεδόν ένα χρόνο μετά.  

Σύμφωνα με την εκπομπή "Αποκαλυπτικά", έγγραφα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, δείχνουν ότι δεν έχει βρεθεί καμία κηλίδα αίματος στη θέση του οδηγού, που να ανήκει στον Παντελή Παντελίδη.

Στην ίδια εκπομπή ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος μίλησε για τον δύσκολο χρόνο που πέρασε χωρίς τον αδελφό του.

«Την Κυριακή είναι το μνημόσυνο, πέρασε ένας χρόνος, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Μας λείπει πιο πολύ ο Παντελής ως άνθρωπος, ξέρεις, τα απλά, τα καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν πολλοί» είπε μεταξύ άλλων. 

Δείτε το βίντεο του Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση