GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρούν οι αγρότες από τα μπλόκα

Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες από αύριο Παρασκευή, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στο "κέντρο" των κινητοποιή...


Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες από αύριο Παρασκευή, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στο "κέντρο" των κινητοποιήσεων τους, στη Νίκαια της Λάρισας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, αλλά και από τα υπόλοιπα μπλόκα που συντάσσονται με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων.

Πάντως όπως προειδοποίησε, οι αγρότες δεν σταματούν τις κινητοποιήσεις τους απλά τους αλλάζουν μορφή.

«Αλλάζουμε μορφή κινητοποιήσεων και αύριο αποχωρούμε από το μπλόκο της Νίκαιας. Θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων και του ΠΑΜΕ, αλλά και καλούμε τους αγρότες στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Κιλελέρ στις 19 Μαρτίου» είπε ο Βαγγέλης Μπούτας.

Υπενθυμίζεται πως ήδη οι αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας, αποφάσισαν χθες την αποχώρηση των τρακτέρ για αύριο Παρασκευή από το μπλόκο που είναι στημένο στην εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης στον κόμβο του Αργυροπουλίου.

Σημειώνεται πως οι αγρότες μέχρι σήμερα, αισίως συμπληρώνουν 34 ημέρες στους δρόμους.

Εκκρεμεί το αν τα τρακτέρ θα αποχωρήσουν αύριο Παρασκευή ή μεθαύριο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση