GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για το ταξίδι του Τσίπρα στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή το ταξίδι και τις συναντήσεις του Πρωθυπουργο...


Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή το ταξίδι και τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι.

«Η θέληση του Πρωθυπουργού ήταν να μην ανακοινωθεί το συγκεκριμένο ταξίδι όπως και άλλα ταξίδια δεν είμαστε υποχρεωμένοι ως κυβέρνηση να τα ανακοινώνουμε. Όταν τέθηκε το ζήτημα δόθηκαν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις και αποδείχθηκε η συκοφαντία και το ψεύδος του κ. Γεωργιάδη» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «στις 25 Ιανουαρίου ο υπουργός Οικονομικών έστειλε επιστολή προς το Δ.Σ του ΟΔΔΗΧ, με την οποία ζητούσε την άμεση πρόσληψη τεχνικού συμβούλου, για την προετοιμασία της χώρας για την έξοδο στις αγορές. Στις 27 Ιανουαρίου το Δ.Σ. του ΟΔΔΗΧ, με επιστολή του όρισε την επενδυτική τράπεζα Rothschild και αναμένεται η έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης».

Δείτε βίντεο της ΕΡΤ:

Τις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως την μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ» επισημαίνει η ΝΔ. 

«Δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας» προσθέτει. 
«Την ίδια στιγμή οι κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν. Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως» καταλήγει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση