GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράταση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ζητά ο Καμίνης

Να παραταθεί η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η καταβολή του Φεβρου...


Να παραταθεί η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η καταβολή του Φεβρουαρίου ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Ο δήμος Αθηναίων», είπε, «δεν θα συμβάλει στην ταλαιπωρία πολιτών, χωρίς να έχει καμία ευθύνη» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «φόρτωσε στους δήμους μία αρμοδιότητα, ως συνήθως όχι μόνο χωρίς να τους διαθέσει τους ανάλογους πόρους, ανθρώπινους ή άλλους, αλλά έχοντας κάνει έναν πολύ πρόχειρο σχεδιασμό».

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, ο χρόνος προετοιμασίας ήταν δυσανάλογα μικρός σε σχέση με το αναμενόμενο κύμα των ενδιαφερομένων να ενταχθούν στο πρόγραμμα, το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών έκανε μία εβδομάδα να λειτουργήσει, οι διαδικασίες δεν ήταν καθόλου κατανοητές για τους χιλιάδες ενδιαφερόμενους και εξαίρεσε «στην ουσία τα ΚΕΠ από τον κύριο όγκο της διαδικασίας, φορτώνοντας ακόμη περισσότερο έργο στις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση