GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν γίνουν επεισόδια στην Άγκυρα...

Antonis-Marios Papagiotis Φίλος, οργανωμένος οπαδός του Olympiacos FC , στα ποτά μας χθες βράδυ, μου έλεγε ότι θεωρεί καθήκον του να συνο...

Antonis-Marios Papagiotis
Φίλος, οργανωμένος οπαδός του Olympiacos FC, στα ποτά μας χθες βράδυ, μου έλεγε ότι θεωρεί καθήκον του να συνοδεύσει την ομάδα στην Άγκυρα την Πέμπτη, που παίζει την πρόκρισή της στους «16» του UEFA Europa League, απέναντι στην Οσμανλισπόρ.
Θα ξεκινήσουν 80 λεωφορεία απόψε τα μεσάνυχτα. Ένα ακραίο σενάριο που κυκλοφορεί στους ερυθρόλευκους συνδέσμους είναι ότι θα γίνουν θερμά επεισόδια, με σκοπό τη σύλληψη Ελλήνων για πρόκληση επεισοδίων βίας και προσβολή τουρκικών εθνικών συμβόλων καί στόχο την κράτησή τους ως μέσο πίεσης για την έκδοση των 8 τούρκων αξιωματικών που κατηγορούνται για πραξικόπημα κατά του Σουλτάνου.
"Αν συλλάβουν έστω κι έναν, έχουμε αποφασίσει να μείνουμε όλοι (υπολογίζονται περίπου 5000) εκεί, μέχρι την... Δευτέρα Παρουσία". Για τον λόγο αυτό, αναμένονται ενισχύσεις με 30 λεωφορεία Σέρβων, οπαδών του Ερυθρού Αστέρα (που έχει αδελφοποιηθεί με τον Ολυμπιακό και δεν συγχωρούν τη δολοφονία ομοεθνή τους στην Τουρκία, πριν κάποια χρόνια).
Μαθαίνω ότι οι πρόεδροι, Μαρινάκης και Αφοί Αγγελόπουλοι, σκέφτονται να παραβρεθούν στο ματς.
Άλλος φίλος, ψύχραιμος, με διαβεβαίωσε ότι αν είναι παρόν έστω κι ένα μέλος της οικογένειας Αγγελόπουλου, δεν πρόκειται να δοθεί πολιτική προέκταση σε κανένα συμβάν. Ο πατέρας της φαμίλιας τιμάται ωσάν αρχηγός κράτους στη γείτονα, λόγω των πολλών βιομηχανικών δραστηριοτήτων του εκεί.
Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση