GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανικό προβάδισμα στη Λισαβόνα

Η Μπενφίκα υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45) σε ένα ματς με καθαρή διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δ...


Η Μπενφίκα υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45) σε ένα ματς με καθαρή διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων κάτι που δείχνει και ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν ως εδώ οι δύο ομάδες.

Η Μπενφίκα στους ομίλους ήταν η ομάδα που προκρίθηκε με τους λιγότερους βαθμούς (8), ενώ η Ντόρτμουντ πέτυχε 21 γκολ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του Champions League.

Φαβορί λοιπόν είναι οι Γερμανοί, ενώ θυμίζουμε πως πρόκειται για ομάδες που έχουν κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, η Μπορούσια το 1997 και οι "αετοί" δύο φορές, το 1961 και το 1962.

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που τίθενται αντιμέτωποι οι σύλλογοι, η πρώτη ήταν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών της σεζόν 1963-1964. Η Μπενφίκα είχε νικήσει 2-1 στη Λισαβόνα, αλλά η Ντόρτμουντ επικράτησε 5-0 στην ρεβάνς και προκρίθηκε.

Αν η Μπενφίκα προκριθεί στα προημιτελικά θα είναι η τρίτη φορά στα τελευταία έξι χρόνια που το καταφέρνει, ενώ για την Ντόρτμουντ θα είναι η τρίτη φορά στην δεκαετία.

Ο Ρουί Βιτόρια θα στερηθεί τον τιμωρημένο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον τραυματία, Λισάντρο Λόπες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζόνας.

Όσον αφορά στον Τόμας Τούχελ, δεν υπολογίζει  στους Σβεν Μπέντερ και Μάριο Γκέτσε (τραυματίες), ενώ δεν είναι 100% έτοιμοι οι Ζεμπάστιαν Ρόντε και Νουρί Σαχίν.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μπενφίκα – Ντόρτμουντ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση