GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο

Δύσκολες στιγμές για τον Γιάννη Πουλόπουλο που έχασε τον αδελφό του, Βασίλη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν κατάφερε να παραστεί στην κη...


Δύσκολες στιγμές για τον Γιάννη Πουλόπουλο που έχασε τον αδελφό του, Βασίλη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν κατάφερε να παραστεί στην κηδεία του αδελφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο Γιάννης Πουλόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με τα μάτια του. Ταλαιπωρείται από γλαύκωμα με αποτέλεσμα να έχει χάσει μέρος της όρασής του.
"Ήταν πολύ αγαπημένα αδέλφια και ήταν φυσικό ο Γιάννης να έχει συνταραχθεί από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του Βασίλη. Δεν παρέστη στην κηδεία γιατί δεν βλέπει καλά, κι έτσι εγώ με την κόρη μας την Άντα δεν μπορέσαμε να το ρισκάρουμε και να τον μεταφέρουμε σε ένα χώρο δύσκολα προσβάσιμο για την περίπτωσή του”, λέει στην εφημερίδα η Μπέτυ Πουλοπούλου, η σύζυγος του 76χρονου τραγουδιστή.
Η κηδεία του αδελφού του, Βασίλη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Νεκροταφείο Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση