GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα στο μηδέν, όλα ανοιχτά μεταξύ Πλατανιά και ΑΕΚ

Εμφάνιση που δεν γοήτευσε, αλλά την έκανε ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πραγματοποίησε η ΑΕΚ στα Πε...


Εμφάνιση που δεν γοήτευσε, αλλά την έκανε ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πραγματοποίησε η ΑΕΚ στα Περιβόλια. 

Δίνοντας προτεραιότητα στα μετόπισθεν, η «Ένωση» διατήρησε ανέπαφη την εστία της από τη μέρα που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ και έφυγε από την Κρήτη με ισοπαλία (0-0) που της δίνει προβάδισμα. 

Η εξαιρετική παρουσία του Γιόχανσον ως λίμπερο και η νέα αποτελεσματική παρουσία του Βράνιες κλείδωσαν το μηδέν για τους «κιτρινόμαυρους», που έχασαν ευκαιρίες (η μεγαλύτερη από τον μαχητικό Αραούχο) για να πάρουν και τη νίκη. 

Κάτι παραπάνω από φιλότιμοι οι γηπεδούχοι, έδειξαν γιατί έχουν φτάσει τα 11 ματς με μια μόλις ήττα και αν δεν έπεφταν στον Ανέστη (που δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε) θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν ένα γκολ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση