GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρισμός "βόμβα" για διάσημο ζευγάρι πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο που ήταν μαζί και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ήρθε ο χωρισμός για γνωστό ζευγάρι της διεθνο...


Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο που ήταν μαζί και λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ήρθε ο χωρισμός για γνωστό ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να χωρίσει από τον αγαπημένο της, επειδή αυτός την απάτησε με Ισπανίδα ηθοποιό.

Ο λόγος για την ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ, η οποία χώρισε τον αρραβωνιαστικό της, τον Βρετανό ηθοποιό Τζόσουα Σάσε. Η 48χρονη τραγουδίστρια, γνώρισε τον 29χρονο ηθοποιό το 2015 όταν έκανε μια γκεστ εμφάνιση στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Galavant», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάσε.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του πέντε μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2016, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η τραγουδίστρια από την Αυστραλία αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους, καθώς υποψιάζεται ότι ο σύντροφός της, την απάτησε με την Ισπανίδα ηθοποιό, Μάρτα Μίλανς.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας:

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την κατανόησή σας σχετικά με τα νέα ότι ο Τζος κι εγώ απόφασίσαμε να πάρουμε χωριστούς δρόμους. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο, καθώς πηγαίνουμε προς νέους ορίζοντες. Ο ήλιος πάντα ανατέλλει».

Δεν έκανε ωστόσο, κανένα σχόλιο για την Μίλανς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση