GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ανεκδιήγητη ανευθυνότητα του Χουλιαράκη ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη μη εκπροσώπηση της χώρας στο EuroWorking Group από τον αναπληρωτή υπουργό ...


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη μη εκπροσώπηση της χώρας στο EuroWorking Group από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

«Ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, η Κυβέρνηση "περί άλλα τυρβάζει", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χουλιαράκης, αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στην κρίσιμη συνεδρίαση του Euro Working Group, αποφασίζει να εξαφανιστεί», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Πρόκειται άραγε για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο;», διερωτάται η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία καταλήγοντας αναφέρει ότι «σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα. Οφείλει, επιτέλους, να καταλάβει πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει άλλο, ούτε την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης, ούτε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση