GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΟΛ: Να ξεμπλοκάρει λογαριασμός για να πληρωθούν ζητούν οι εργαζόμενοι

Να ανακληθεί η απόφαση του προέδρου Πρωτοδίκων η οποία δεν επιτρέπει να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορ...


Να ανακληθεί η απόφαση του προέδρου Πρωτοδίκων η οποία δεν επιτρέπει να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο ΔΟΛ, ζητούν με προσφυγή τους οι εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Η αίτηση μεταρρύθμισης -όπως είναι η νομική ορολογία- θαα συζητηθεί αύριο στις 13:00. Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ που είναι πάνω από 7 μήνες απλήρωτοι ζητούν την ανάκληση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής, ώστε να είναι εφικτή η εξασφάλιση χαρτιού και η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων των εργαζομένων.

Σύμφωνα με την αίτηση, η απόφαση να μην παραμείνει ανοικτός ο τραπεζικός λογαριασμός δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας. Τονίζεται, δε, πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να παραμείνουν ενεργά τα Μέσα του ΔΟΛ, ενώ επισημαίνεται πως εξαιτίας της έλλειψης χαρτιού δεν κυκλοφόρησαν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ.

Επίσης, αναφέρεται ότι με το καθεστώς που διαμορφώθηκε, με την άρνηση του προέδρου να παραμείνει λειτουργικός ένας συγκεκριμένος λογαριασμός, θα απαξιωθεί η περιουσία των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση