GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ από τα... παλιά υπέταξε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Πέρυσι του έσπασε το αήττητο. Μετά του πήρε το Κύπελλο. Και σήμερα -στην τρίτη σερί επίσκεψή του- η ΑΕΚ θύμισε στον Ολυμπιακό εποχές Φι...


Πέρυσι του έσπασε το αήττητο. Μετά του πήρε το Κύπελλο. Και σήμερα -στην τρίτη σερί επίσκεψή του- η ΑΕΚ θύμισε στον Ολυμπιακό εποχές Φιλαδέλφειας!

Με ηγέτη τον Μάνταλο και σκόρερ τον συγκλονιστικό Αϊντάρεβιτς, η «Ένωση» επιβλήθηκε των Πειραιωτών και τους ανάγκασε να φύγουν ξανά με σκυμμένο κεφάλι από το ΟΑΚΑ (1-0).

Σε ένα παιχνίδι τόσο σκληρό που είναι επιεικές να τελείωσε μόνο με μια κόκκινη κάρτα (75’ Μποτία), οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν το (εν μέρει τυχερό) γκολ του Σουηδού και χάρισαν στους περίπου 35.000 οπαδούς τους μια τεράστια νίκη.

Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα του Μπέντο, δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι του Λαμπρόπουλου στον Μποτία και δυο οφσάιντ που άφησε ο βοηθός Ακρίβος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και να πάρει έστω την ισοπαλία.

Τα δικά της παράπονα από τη διαιτησία έχει η «Ένωση», που διαμαρτύρεται για δεύτερες κίτρινες σε Ελιουνούσι και Ντα Κόστα πριν την αποβολή του Μποτία.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση