GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλες προσδοκίες στο Χρηματιστήριο από τη σύσκεψη των Βρυξελλών

Έντονες ανοδικές τάσεις επικράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να κλείνει πάνω από τα επίπεδα των 620 μονά...


Έντονες ανοδικές τάσεις επικράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να κλείνει πάνω από τα επίπεδα των 620 μονάδων.

Η αγορά αντέδρασε, υπερκαλύπτοντας τις απώλειες των δύο προηγούμενων ημερών (-2,32%), λόγω των προσδοκιών για πρόοδο των διαπραγματεύσεων που δημιουργεί η σημερινή συνάντηση μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με εκπροσώπους των θεσμών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 623,79 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 2,46%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 61,728 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 115.289.463 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,54%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,78%.

Ανοδικά κινήθηκαν όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+6,61%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+3,35%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+2,48%) και των Τηλεπικοινωνιών (+1,78%).

Ανοδικά κινήθηκαν 70 μετοχές, 37 πτωτικά και 30 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση