GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους προκαλεί και επιτίθεται στην Κύπρο

Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο "Πρωθυπουργός" του ψευδοκράτους, Χουσέιν Οζγκιουρκούν, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφασ...


Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο "Πρωθυπουργός" του ψευδοκράτους, Χουσέιν Οζγκιουρκούν, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της κυπριακής Βουλής να καθιερώσει ως εθνική εορτή την επέτειο από το δημοψήφισμα του 1950, όπου το 96% των Κύπριων είχε ταχθεί υπέρ της ένωσης με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή η κυπριακή Βουλή υπερψήφισε την πρόταση του ΕΛΑΜ να καθιερωθεί εθνική εορτή η επέτειος από το δημοψήφισμα της 15ης Ιανουαρίου 1950 και να αναφέρεται στα σχολικά βιβλία.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Οζγκιουργκούν χαρακτήρισε την απόφαση της κυπριακής Βουλής ως «το πιο σοβαρό πλήγμα» στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό. Ταυτόχρονα έκανε λόγο για την «πιο ξεκάθαρη απόδειξη ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά θέλει όλο το νησί δικό της».

«Δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη εξήγηση για την έγκριση του κοινοβουλίου μιας πρότασης που έγινε από τρεις βουλευτές, οι οποίοι εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία να εκφράσουν το μίσος τους προς τους Τούρκους, μια ρατσιστική μειονότητα στην κυπριακή Βουλή», είπε.

Ο "Πρωθυπουργός" του ψευδοκράτους τόνισε ότι αν οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν χωρίς αυτή η απόφαση να αναιρεθεί, δεν θα ήταν μόνο χάσιμο χρόνου αλλά και ένδειξη ασέβειας σε όλα τα κόμματα που συμβάλουν θετικά στη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση