GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους έσωσαν λίγο πριν πνιγούν μέσα στα αυτοκίνητά τους

Δυο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα αυτοκίνητά τους από τα νερά της καταρρακτώδους βροχής κατάφερε να σώσει εγκαίρως η Πυροσβεστ...


Δυο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα αυτοκίνητά τους από τα νερά της καταρρακτώδους βροχής κατάφερε να σώσει εγκαίρως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στην παλιά Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης, στο ύψος του Ναυστάθμου Κρήτης, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με ένα όχημα και δύο άνδρες, καθώς μια γυναίκα, αποκλείστηκε στο όχημα της, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή και της υψηλής στάθμης του νερού. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 και μισή το πρωί.

Παράλληλα, ένας άνδρας κάλεσε σε βοήθεια ενώ βρισκόταν μέσα στο ακινητοποιημένο όχημα του, εξαιτίας της βροχής στην οδό Ακρωτηρίου λίγο μετά τις 6 το πρωί. Στο σημείο μετέβη ένα όχημα με δύο άνδρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο οδηγοί βγήκαν σώοι και αβλαβείς από τα αυτοκίνητα τους εξαιτίας της παρέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση