GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς να εξαφανίσετε στο λεπτό τις δαχτυλιές από την κουζίνα

Είναι εκνευριστικό να έχετε μια κουζίνα πεντακάθαρη αλλά τα ντουλάπια και οι ανοξείδωτες συσκευές σας να είναι γεμάτα δαχτυλιές. Εμείς σ...


Είναι εκνευριστικό να έχετε μια κουζίνα πεντακάθαρη αλλά τα ντουλάπια και οι ανοξείδωτες συσκευές σας να είναι γεμάτα δαχτυλιές. Εμείς σας έχουμε το κόλπο που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε εύκολα τις δαχτυλιές χωρίς απορρυπαντικό!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα σφουγγαράκι. Βρέξτε το σφουγγαράκι σας και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια περάστε με αυτό όλες τις επιφάνειες και δείτε τις να λάμπουν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό trick και δεν θα σας πάρει πάνω από 2 λεπτά για να περάσετε όλες τις επιφάνειες και τα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Έξτρα tip Αν θέλετε να δώσετε έξτρα λάμψη στις ανοξείδωτες συσκευές σας μπορείτε να τις περάσετε και με ελάχιστο baby oil. Θα αστράψουν στο δευτερόλεπτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση