GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγαπημένα στέκια στη Βούλα

Καθιερωμένα all day για καφέ και πλούσιο πρωινό, γευστικό lunch break, αλλά και προσεγμένα cocktails, ατμοσφαιρικά wine bars για βραδ...


Καθιερωμένα all day για καφέ και πλούσιο πρωινό, γευστικό lunch break, αλλά και προσεγμένα cocktails, ατμοσφαιρικά wine bars για βραδιές με άρωμα... κρασιού, εστιατόρια που σας συστήνουν σε άριστης ποιότητας κρέατα και σας μυούν σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, μοντέρνα ψητοπωλεία που εδραιώνονται ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου στη συνείδηση του κοινού.

Ακολουθούν στέκια στη Βούλα που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή, αναδεικνύοντάς την σε προορισμό.

Oppen

oppen_3_edited

All day bar με σκανδιναβικό χαρακτήρα, τουλάχιστον διακοσμητικά, comfort food επιλογές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, σε όλες του τις εκφάνσεις. Με value for money φιλοσοφία και «εμμονή» στην ποιότητα τόσο των πρώτων υλών, όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών -ό,τι και να δοκιμάσετε εδώ είναι παρασκευασμένο στην κουζίνα του- το Oppen συγκαταλέγεται στα τίμια στέκια της Βούλας, που δεν χάνουμε ευκαιρία να επισκεφτούμε κάθε φορά που βρισκόμαστε στα... λημέρια του!

Εδώ, λοιπόν, ερχόμαστε για το πλούσιο πρωινό του το οποίο σερβίρεται καθημερινά 09.00-15.00 και αποτελείται από λαχταριστές προτάσεις όπως αυγά σε διάφορες εκδοχές, τηγανίτες, τοστ, διάφορα σάντουιτς κ.α. με best seller επιλογή το ζουμερό και -κατά κοινή ομολογία- εξαιρετικό burger του από 100% μοσχαρίσιο κιμά black angus με δυνατότητα επιλογής σε ψωμάκι της επιλογής μας (brioche ή ολικής). Από αυτά σίγουρα θα ξεχωρίσετε το ομώνυμο με το μαγαζί oppen burger με κατσικίσιο τυρί, μαρούλι, onion ring, καπνιστό μπέικον και σως oppen.

Πληροφορίες 
Ποσειδώνος 15, Βούλα
Τηλ. 210 9658841
Fb page: öppen

Rey Pablo

rey pablo_2_edited

Η δημιουργία ενός σύγχρονου concept που να το διακρίνει, η μοναδικότητα των προϊόντων, της εξυπηρέτησης, της αισθητικής και της διαχείρισης αποτελεί πρωταρχικό στόχο και φιλοσοφία για το Rey Pablo. Εδώ θα βρείτε μία αποκλειστική ποικιλία καφέ, ειδικά φτιαγμένη για το μαγαζί, ιδιαίτερα είδη τσαγιού και ροφημάτων και μοναδικούς τρόπους παρασκευής και σερβιρίσματος.

Το menu είναι εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον χώρο, με στόχο να εξυπηρετεί επιτυχώς όλες τις ανάγκες, ενώ όλες οι πρώτες ύλες περνούν από αυστηρό και διαρκή έλεγχο ώστε κάθε ένα από τα πιάτα να αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία. Ο κατάλογος των cocktails αποτελείται από signature προτάσεις, ενώ η wine list ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες επιλογές κρασιών.

Πληροφορίες 
Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 89-91, Βούλα
Τηλ. 210 8992068
reypablo.gr
Fb page: Rey Pablo

Drakoulis Meat Open Project

drakoulis

Το πρώτο open restaurant του Drakoulis Meat είναι γεγονός και ήδη αποτελεί το θέμα συζήτησης (και επίσκεψης) για κάθε λάτρη του κρέατος (κι όχι μόνο). Στην ουσία στον κάτω όροφο του Open Meat Project της Βούλας, φιλοξενείται ένα μοντέρνο  εστιατόριο, χωρητικότητας 30 ατόμων, στο οποίο ο επισκέπτης (θα) ολοκληρώνει πλήρως ένα meat-experience.

Τι θα ζήσετε εδώ ακριβώς; Στο χώρο του Drakoulis Mea - Οpen project Drakoulis, όπως ήδη γνωρίζουν όσοι τον έχουν επισκεφτεί, ο πελάτης προχωράει ανάμεσα στα κρέατα, αποκτά προσωπική επαφή με το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος και παράλληλα με τις αγορές του, εκπαιδεύεται. Μυείται σε μία εμπειρία με πρωταγωνιστή το κρέας και γίνεται μέρος της. Το επόμενο βήμα έρχεται λοιπόν με ένα εστιατόριο όπου ο πελάτης θα μπορεί πλέον και να δοκιμάσει επί τόπου ό,τι εκείνος επιθυμεί, έτσι ώστε αφενός να απολαμβάνει, αφετέρου να εκπαιδεύεται βιωματικά στον εκάστοτε τύπο και κοπή κρέατος.

Πληροφορίες 
Βασ. Παύλου 103, Βούλα
Τηλ. 210 8955655
www.drakoulis.gr
Fb page: Drakoulis Meat Κρεοπωλείο Delicatessen

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση