GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιος γνωστού επιχειρηματία ο οδηγός στο δυστύχημα της Θήβας

Γιος γνωστού επιχειρηματία με δραστηριοποίηση στο χώρο του παιχνιδιού ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Porsche, το οποίο ξέφυγε απ...


Γιος γνωστού επιχειρηματία με δραστηριοποίηση στο χώρο του παιχνιδιού ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Porsche, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του κοντά στο Ύπατο Θήβας και με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα μάρκας Peugeot το οποίο βρισκόταν σε πάρκινγκ.

Από τη πρόσκρουση σκοτώθηκαν τόσο ο οδηγός της Porsche, όσο και ο συνεπιβάτης καθώς και η μητέρα αλλά και ο γιος του οδηγού του Peugeot.

O οδηγός του Peugeot είναι ο μόνος διασωθείς από το τραγικό δυστύχημα, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην τουαλέτα και μόλις έγινε η πρόσκρουση βγήκε πανικόβλητος στο πάρκινγκ και άρχισε να τρέχει, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση