GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ με φόντο τη συζήτηση για την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο

Για στάση «λυπηρή» και «εξευτελιστική» κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφ...


Για στάση «λυπηρή» και «εξευτελιστική» κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφορικά με τη στάση των ευρωβουλευτών του στη χθεσινή συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει καθημερινά ποια είναι η πραγματική της στάση απέναντι στη διαπραγμάτευση. Από τις δηλώσεις Γεωργιάδη μέχρι εκείνες του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, από το Βερολίνο, και χθες, από τη στάση των ευρωβουλευτών της», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, σημειώνει ότι «στην εναγώνια προσπάθειά της να γυρίσει η ίδια στην εξουσία, η ΝΔ δίνει τα διαπιστευτήριά της, στηρίζει τις πιο παράλογες και αντιλαϊκές απαιτήσεις των δανειστών, εκλιπαρεί τους ακραίους κύκλους των δανειστών, να μην κλείσει η συμφωνία, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην κοινωνία και την οικονομία».

Κατόπιν αυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η στάση της ΝΔ δεν είναι μόνο λυπηρή, είναι και εξευτελιστική».

Η απάντηση της ΝΔ

Σε νέα απάντησή της, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

2 σχόλια

  1. Μιλάμε για ΕΣΜΟ!!!
    «το εθνοκάπηλο και νταβατζίδικο σίχαμα»
    Αυτοί είναι μερικοί από τους ‘’πατριώτες’’ που τότε κατηγορούσαν τον Παπανδρέου για παραποίηση του ελλείμματος και σήμερα, παρουσιάζονται σαν..θλιμένοι συγγενείς !
    *Εγώ απορώ γιατί ο εισαγγελέας δεν αρκέστηκε μόνο στην κατάθεση της Βούλτεψη.
    Δεν χρειαζόταν άλλος μάρτυρας.
    *Μου αρέσει όμως ένα πράγμα. Ότι ξεμπροστιάστηκαν.
    *Αν παρατηρήσετε, το πάνελ των «μαρτύρων» αντιπροσωπεύει όλο το εθνοκάπηλο και νταβατζίδικο σίχαμα που συγκρούστηκε με τον Παπανδρέου:
    *από τον Κουρή μέχρι το Μιχελάκη τον Φαήλο, τον Τράγκα,τον Ιγνατίου
    *από τον Ψυχάρη μέχρι τον Χατζηνικολάου, και τη Βούλτεψη,
    *από τον Παπαδάκη μέχρι τον Αυτιά, και τον Τέρενς
    *από τα «Επίκαιρα» μέχρι την «Αυριανή» και τη «Δημοκρατία»,
    *από την Λιάνα μέχρι τον Τσίπρα
    * και από τον Μίκη μέχρι τους Μητρόπουλους και τους Μαριάδες.
    Ένας λαός που υπέφερε και υποφέρει ΤΟΣΑ! από μία κλίκα του κατεστημένου και δεν έχει το θάρρος να ομολογήσει και να διορθώσει τα λάθη του, είναι λαός καταδικασμένος να σύρεται πίσω από το ..κάρο της ντόπιας και διεθνούς ολιγαρχίας, ένας λαός που προσβάλλεται ασύστολα και δεν αντιδρά, ένας λαός χωρίς φιλότιμο που ‘’φέρει’’ ακόμη στο DNA του, τα ανομολόγητα μιας πολύχρονης σουλτανικής και κοτζαμπάσικης υποταγής και αφελληνισμού.
    Μιλάμε για εσμό. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για ξεβρώμισμα
    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τα μας.Βγήκε κι ο ρομπεν του γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση