GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καθάρισε" την πρόκριση μέσα σε τρία λεπτά η Γιουβέντους

Με το... ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Γιουβέντους, που επικράτησε με 2-0 της Πόρτο μέσα στο Ντραγκά...


Με το... ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Γιουβέντους, που επικράτησε με 2-0 της Πόρτο μέσα στο Ντραγκάο, με τους γηπεδούχους να παλεύουν παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, αλλά να “λυγίζουν” σε ένα τρίλεπτο.

Η Πόρτο ήταν εξαρχής το αουτσάιντερ κόντρα στη Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα γι' αυτήν στο 27', όταν ο Τέλες... κατάφερε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε πάρει την πρώτη στο 25') για δύο σκληρά μαρκαρίσματα σε Κουαδράδο και Λιχτστάινερ, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Φυσιολογικά, η Γιουβέντους πήρε τον έλεγχο του αγώνα, με τον Κασίγιας να σταματά με μεγάλη επέμβαση τον Ιγκουαΐν στο 39' και το δοκάρι να σταματά τον Ντιμπάλα στο 45', ενώ όσο περνούσε η ώρα το γήπεδο... έγερνε προς την εστία του βετεράνου Ισπανού γκολκίπερ.

Το γκολ για τους Ιταλούς ήρθε τελικά στο 72', με τον Πιάτσα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κακή απομάκρυνση του Λαγιούν και να ανοίγει το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντάνι Άλβες, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (είχε μπει στο 73' ως αλλαγή) έγραψε από κοντά το 2-0 για τη Γιούβε. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 87', με τον Κεντίρα να σουτάρει ελάχιστα άουτ, μετά από ωραία ομαδική ενέργεια.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σεβίλλη αν και είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού κόντρα στη Λέστερ, νίκησε με το “φτωχό” και εύθραυστο 2-1, δίνοντας στις “αλεπούδες” ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά.

Οι Σεβιγιάνοι ήταν σαρωτικοί στο πρώτο μέρος, με τον Σμάιχελ να σώζει τη Λέστερ στο 14', αποκρούοντας το πέναλτι του Κορέα, αλλά στο 22', απομακρύνοντας το σουτ του Εσκουδέρο από κοντά. Δεν μπορούσε όμως ο Δανός γκολκίπερ να κάνει το ίδιο και στο 25', όταν ο Σαράμπια έπιασε εξαιρετική κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η κυριαρχία της Σεβίλλης συνεχίστηκε, και στο 50' ο Βιτόλο σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 56' ο Σαράμπια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, πριν ο Κορέα στο 62', μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Γιόβετιτς, διπλασιάσει τα τέρματα της ισπανικής ομάδας.

Κι εκεί που όλα ήταν εις βάρος της, η Λέστερ... έδειξε σημάδια ζωής! Μετά από ωραία συνεργασία, ο Βάρντι έγινε αποδέκτης της μπάλας και σκόραρε, μειώνοντας σε 2-1 και βάζοντας τους πρωταθλητές Αγγλίας δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Σεβίλλη πάντως είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-1 στο 88', με τον Ραμί όμως να σημαδεύει το δοκάρι και το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Και οι δύο επαναληπτικοί θα διεξαχθούν την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση