GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι συμβολαιογράφοι φρενάρουν αύριο τους πλειστηριασμούς

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε ότι ούτε αύριο Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθούν παν...


Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε ότι ούτε αύριο Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθούν πανελλαδικά πλειστηριασμοί. Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη - φυσικού προσώπου.
Κατ' εξαίρεση, θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής.
Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή επαναλαμβάνει ότι «αδικαιολόγητα στοχοποιείται ο Έλληνας συμβολαιογράφος κατά τη διεξαγωγή εκείνων των πλειστηριασμών που καμία σχέση δεν έχουν με πλειστηριασμό της πρώτης και μοναδικής κατοικίας των συμπολιτών μας».

1 σχόλιο

  1. Τέλος για την ΧΩΡΑ ΜΑΣ και η 20η Φεβρουάριου είπε ο Ντάισελμπλουμ αυτός που λέμε Δ-ΕΣΘΟΥΣ....

    Καλά κάνουν διότι έχουμε έναν ΗΛΊΘΙΟ ΚΑΙ ΨΕΎΤΗ πρωθυπουργό, έναν Γουρλομάτη φασιστάκο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τους ΔΗΛΏΝΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ οι Δ-ΕΣΜΟΙ... Έχουμε και τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΓΗΣ να μας τραγουδούν τους ύμνους του ΧΊΤΛΕΡ.. Ένα χαζό Λεβέντη που ΠΆΝΤΑ ρωτά το τι θέλει το προξενείο..
    Στο ΚΚΕ να κάνουν βόλτες πάνω κάτω και μετά πάνε για ΟΎΖΑ....ΤΟ ΡΥΆΚΙ ξεράθηκε , στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να μας ξανάγαμήσουν...

    ΚΑΙ όμως αυτούς τους πληρώνουμε ,άλλα καθόμαστε και τους βλέπουμε και τους ΑΚΟΎΜΕ....

    Τα χτυπήματα πρέπει να γίνονται στα σπίτια και στης οικογένειες τους και στης πρεσβείες τους ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ποτέ την λευτεριά... ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ..ΟΎΤΕ ΕΥΡΏ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΞΕΠΆΤΩΜΑ ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΎ ..ΟΧΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΎΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ άλλα ούτε τηλέφωνο να παίρνουν...χτυπήματα στης ΕΛΙΤ της χώρας που ξέρομε τι ρόλο παίζουν στην χώρα..και όσοι γλυτώσουν να ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ..

    Uros..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση