GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη 18άδα της ΑΕΚ μετά από καιρό είναι η είδηση στην ανακοίνωση της αποστολής για τον αυριανό αγώ...


Η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη 18άδα της ΑΕΚ μετά από καιρό είναι η είδηση στην ανακοίνωση της αποστολής για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ (15:00). Ο Ουκρανός αμυντικός, που έχει να αγωνιστεί από τις 3 Δεκεμβρίου, είναι πλέον απολύτως υγιής και απαλλαγμένος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. 

Κανονικά προπονήθηκε και ο Όγκνιεν Βράνιες, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να τον προφυλάξει και τον άφησε εκτός, όπως και τους Γκάλο, Πατίτο (ατομικό) και Ντίας (θεραπεία). 

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επελέγησαν είναι: Ανέστης, Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Αλμέιδα, Αραούχο.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση