GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεκόπη η δίκη του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής

Διεκόπη για τις 24 Φεβρουαρίου η δίκη του 35χρονου Αλβανού, που κατηγορείται ότι σκότωσε, πέρσι τα Θεοφάνεια, την εν διαστάσει σύζυγό του...


Διεκόπη για τις 24 Φεβρουαρίου η δίκη του 35χρονου Αλβανού, που κατηγορείται ότι σκότωσε, πέρσι τα Θεοφάνεια, την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε τον ανήλικο γιο τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 18 ημέρες, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψή του. Ύστερα από πολυήμερη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής, όπου και διαπράχθηκε το φονικό.

Ο κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αλλά και της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής. Η δίκη ήταν προσδιορισμένη να διεξαχθεί σήμερα, αλλά ο 35χρονος, επικαλούμενος κώλυμα του συνηγόρου του, ζήτησε την αναβολή της. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, ωστόσο, αφού εκφώνησε τον κατάλογο των μαρτύρων, διέκοψε τη διαδικασία για τις 24 Φεβρουαρίου.

Η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς αμέσως μετά τη δολοφονία της 41 ετών πρώην συζύγου του, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι, ο κατηγορούμενος άρπαξε τον μικρότερο από τους δύο γιους τους, τον 5χρονο -σήμερα- Φοίβο, και γύριζε μαζί του αναζητώντας τις νύχτες καταφύγιο σε καλύβες και παραπήγματα, ενώ πατέρας και γιος τρέφονταν με ό,τι έβρισκαν.

Ο ίδιος, μετά τη σύλληψή του, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ απολογούμενος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του φέρεται να δήλωσε θολωμένος, επειδή -σύμφωνα με τον ίδιο- εκείνη του διεμήνυσε ότι δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά τους. Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τις πράξεις του.

Η αίθουσα του ΜΟΔ γέμισε σήμερα με συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς της άτυχης γυναίκας. Σε δηλώσεις του ο πατέρας της θανούσας ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει η τύχη του κατηγορούμενου, ενώ επισήμανε ότι ο πρώην γαμπρός του δεν επικοινώνησε όλο αυτόν τον καιρό της προφυλάκισής του με τους γιους του. "Δεν πιστεύω να μετάνιωσε για ό,τι έκανε", σημείωσε. Όπως είπε, ο ίδιος και η σύζυγός του ασκούν τη γονική μέριμνα των δύο εγγονών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση