GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπαθε ανακοπή, ενώ παρακολουθούσε την παρέλαση στο πατρινό Καρναβάλι

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, προκειμένου να σωθεί ένας 50χρονος, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ παρα...


Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, προκειμένου να σωθεί ένας 50χρονος, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ παρακολουθούσε την παρέλαση του πατρινού Καρναβαλιού.
Το ατυχές περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Γεροκωστοπούλου και Κανακάρη. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τα μέλη του οποίου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 50χρονο, προσπαθώντας να τον επαναφέρουν.
Λόγω όμως του σημείο και των κλειστών δρόμων στο κέντρο της Πάτρας καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου το ασθενοφόρο να απεγκλωβιστεί και να φθάσει γρήγορα με τον ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση