GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Η αξιολόγηση κλείνει - Έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις

Την πληροφορία πως "έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις για να υπάρξει ένα περίγραμμα συμφωνίας άμεσα, ώστε να μη χαθεί η προθεσμία της 20...

Την πληροφορία πως "έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις για να υπάρξει ένα περίγραμμα συμφωνίας άμεσα, ώστε να μη χαθεί η προθεσμία της 20ης Φεβρουαρίου" μετέφερε στον Τύπο στις Βρυξέλλες, ο αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών του με τον Επίτροπο Μοσκοβισί και τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Τίμμερμανς.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποκάλυψε πως "έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις για την κατάρτιση περιγράμματος συμφωνίας άμεσα, με βασικό χαρακτηριστικό την μη υποχώρηση σε θέματα αρχής".
Σημείωσε μάλιστα ότι "δεν μπορούμε να έχουμε επ’ άπειρον παράταση των διαπραγματεύσεων, ώστε η χώρα να ενταχθεί σύντομα και στην ποσοτική χαλάρωση". Ο υπουργός σημείωσε ότι "αν μιλούσαμε μόνο με του Ευρωπαίους η διαπραγμάτευση θα είχε ήδη κλείσει το Δεκέμβριο".
Τόνισε δε ότι ο λόγος που δεν κλείνει είναι η αμφιθυμία του ΔΝΤ και η ανειλικρίνεια της Κριστίν Λαγκάρντ που δεν μπορεί να ανοίγει ξανά θέματα που έχουν κλείσει σε προηγούμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση