GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αφεντικό» κόντρα στον Λεβαδειακό η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχοντας πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με 1-0 υποδέχεται στις 19:30 τον Λεβαδειακό και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της. Γ...


Η ΑΕΚ έχοντας πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με 1-0 υποδέχεται στις 19:30 τον Λεβαδειακό και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ το ματς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει ντεμπούτο ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τον Όγκνιεν Βράνιες, προκειμένου να πάρει μερικές ανάσες, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Ροντρίγκο Γκάλο και οι τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Χρήστος Αραβίδης

Απών θα είναι και ο Χουάν Ντίας που έκανε πάλι θεραπεία, όπως και ο ανέτοιμος Ούγκο Αλμέιδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίντακ, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης, Αραούχο.

Ο Λεβαδειακός έχει λογικά το νου του περισσότερο στο πρωτάθλημα καθώς μετά την ήττα του στον πρώτο αγώνα πολύ δύσκολα μπορεί να κάνει κάτι.

Με αρκετές αλλαγές θα παρουσιαστούν οι Βοιωτοί καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του. Ναμάσκο, Μάντζιος, Βούρος, Ουόν, Μεντί, Καλτσάς και Καραχάλιος θα πάρουν ανάσες, ενώ τραυματίες είναι οι Καραμπουέ, Ομπιόρα και Μπελγκαζουανί. Για πρώτη φορά στη 18αδα βρίσκεται ο Νιάς, ενώ επέστρεψαν οι Τόνι Σίλβα και Ζεζίνιο και υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μοσχονά, Δασκαλάκη, Συνοδινό, Τριποτσέρη, Μουλόπουλο, Σένκα, Λάτσι, Σουμπίνιο, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Νιάς, Ζεζίνιο, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα, Μάγκα, Μαχαίρας, Βασιλείου και Γιακουμάκη.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΑΕΚ – Λεβαδειακός εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση