GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΕΔ: Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για την Κοινωφελή (δικαιούχοι)

Μέχρι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12η μεσημβρινή, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για την τρίτη φάση τ...


Μέχρι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12η μεσημβρινή, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για την τρίτη φάση της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας σε όλους τους δήμους της χώρας για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 274 δημους της χώρας (αναλυτική κατανομή).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται – αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από έναν έως τρεις Δήμους της επιλογής τους και για μία και μόνο ειδικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση