GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη το φέρετρο του Ευ. Μπασιάκου

Δημόσια δαπάνη έγινε σήμερα η κηδεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Ευάγγελου Μπασιάκου, ο οποίος πέθανε αιφνι...


Δημόσια δαπάνη έγινε σήμερα η κηδεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Ευάγγελου Μπασιάκου, ο οποίος πέθανε αιφνιδίως την περασμένη Παρασκευή, σε ηλικία 63 ετών.

Η κηδεία του έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην γενέτειρά του τη Θήβα, παρουσία πρωτοκλασσατων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Η Ελλάδα, η Βοιωτία, η Βουλή, η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα έναν δικό της άνθρωπο, έναν δικό μας άνθρωπο. Αποχαιρετούμε τον συνάδελφο, τον φίλο, τον συναγωνιστή Βαγγέλη Μπασιάκο" είπε στομ επικήδειο που εκφώνησε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης. Ανάμεσα σε αυτούς που έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. 

Ο Κώστας Καραμανλής ήταν συντετριμμένος, λόγω της ιδιαίτερης φιλικής του σχέσης με τον εκλιπόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση