GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανού τουρίστα τα οστά που βρέθηκαν σε πηγάδι στα Μάλια

Στον Βρετανο Steven Cook - ο οποίος θεωρούταν αγνοούμενος εδώ και 11 χρόνια - ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε ...


Στον Βρετανο Steven Cook - ο οποίος θεωρούταν αγνοούμενος εδώ και 11 χρόνια - ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε πηγάδι, στα Μάλια της Κρήτης. 

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε στην σελίδα του Facebook ο αδερφός του Steven Cook, Chris, ο οποίος αναφέρει ότι τα οστά που βρέθηκαν στο πηγάδι, στα Μάλια, ανήκουν πράγματι στον αδερφό του. 

O Κρις τονίζει ότι ο Steven "επιστρέφει" στο σπίτι του για το τελευταίο αντίο, δίνοντας έτσι τέλος σε ένα θρίλερ 11 χρόνων.

Η ενημέρωση στην οικογένεια του Steven, φέρεται να προέρχεται από την αστυνομία του Τσέσαιρ καθώς όπως αναφέρει το BBC, "η αστυνομία του Τσέσαιρ επικοινώνησε με τις ελληνικές αρχές που επιβεβαίωσαν την είδηση...".

Παρόλο που δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, το Flashnews.gr ήρθε σε επαφή με αξιωματικούς της τοπικής ΕΛΑΣ, οι οποίοι ενημερώθηκαν από το Εθνικό Κέντρο Γενετικής Ταυτοποίησης DNA για τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση