GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρότες αποδοκίμασαν τον Αποστόλου - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς αποτέλεσμα και μέσα σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αγροτών με κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνηση...


Χωρίς αποτέλεσμα και μέσα σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αγροτών με κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Το μπλόκο των αγροτών του Προμαχώνα αποχώρησε νωρίτερα από τη συνάντηση με τους αγρότες να ισχυρίζονται ότι δεν τους δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα και στα αιτήματα του κλάδου. Όπως δήλωσαν « παλεύουμε για να έχουμε αύριο, είναι ένας αγώνας επιβίωσης».

«Καλή αντάμωση στα γουναράδικα», φώναξαν κάποιοι άλλοι αγρότες, οι οποίοι, μάλιστα, αποδοκίμασαν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν αγρότες από 17 μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Στη σύσκεψη, εκτός από τον κ. Δραγασάκη, συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας Σ. Φάμελλος ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση