GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με πολλές απουσίες στον Πλατανιά η ΑΕΚ

Με απουσίες ταξίδεψε για τα Χανιά η ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πλατανιά. Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός...


Με απουσίες ταξίδεψε για τα Χανιά η ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πλατανιά. Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός ο Πατίτο, ο οποίος  έχει μια φλεγμονή στο μικρό δάκτυλο του ποδιού και υποβλήθηκε σε θεραπεία, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Ο Αργεντινός δεν έκανε το ταξίδι για την Κρήτη για προληπτικούς λόγους ώστε να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα. 

Στην Αθήνα έμεινε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για να πάρει ανάσες, ενώ παραμένουν εκτός και ο Αλμέιδα (ίωση) αλλά και οι Τσιγκρίνσκι, Ντίας, Αραβίδη οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Τέλος, πρόγραμμα συντήρησης ακολούθησε ο Λαμπρόπουλος και δεν υπολογίζεται. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Μεληκιώτης, Αραούχο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας.

 

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση