GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα - Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός της νταλίκας που έπεσε σε γκρεμό

Νεκρός απεγκλωβίστηκε πριν από λίγο, ο οδηγός της νταλίκας, που έπεσε νωρίτερα σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του...


Νεκρός απεγκλωβίστηκε πριν από λίγο, ο οδηγός της νταλίκας, που έπεσε νωρίτερα σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του τούνελ της Κρυσταλλοπηγής, κοντά στην Παραμυθιά.

Η νταλίκα φέρει ρουμάνικες πινακίδες, είχε φορτίο σοκολάτας και κατευθυνόταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να ταξιδέψει προς Ιταλία. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, ερευνούν ανάμεσα στα συντρίμμια του φορτηγού και την γύρω περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε και συνοδηγός στην νταλίκα.

Η αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στην ταυτοποίηση του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Φιλιατών, όπου όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής Σπύρος Δερδεμέζης, επιβεβαιώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση