GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφυλάκιση ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς η υγεία του χειροτερεύει

Την κρίση του δικαστηρίου, για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση του με την οποία ζητεί την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, αναμένει ο...


Την κρίση του δικαστηρίου, για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση του με την οποία ζητεί την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, αναμένει ο Άκης Τσοχαταζόπουλος ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση με τις "χρυσές μίζες" από την προμήθεια εξοπλιστικών. 

Ο συνήγορος υπεράσπισής του Λεωνίδας Κοτσαλής αναμένεται, στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, να προσκομίσει στους δικαστές το πόρισμα για τα προβλήματα υγείας του πρώην Υπουργού από το οποίο προκύπτουν τα προβλήματα υγείας που, όπως λέει, αντιμετωπίζει.

Στο ιατρικό πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφεται η βεβαρημένη υγεία του κατηγορούμενου υπουργού και  θα αποτελέσει έναν από τους  βασικούς λόγους που θα στηρίξει το νέο αιτήμα του κ. Τσοχατζόπουλος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνηγόρου, Λ. Κοτσαλή, σήμερα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος "εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη.

Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση