GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η συνομιλία του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ με την υπηρεσία άμεσης βοήθειας

Στη δημοσιότητα έδωσε η Mirror την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φαουάζ, με την υπηρεσία άμεσης βοή...


Στη δημοσιότητα έδωσε η Mirror την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φαουάζ, με την υπηρεσία άμεσης βοήθειας, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο διάσημος τραγουδιστής.

Στην τηλεφωνική κλήση, ο 40χρονος Φαντί, αναφέρει ότι προσπαθούσε για μία ώρα να ξυπνήσει τον τραγουδιστή. Όταν ο υπάλληλος τον ρωτά αν ο ασθενής έχει τις αισθήσεις του και αν αναπνέει, αυτός απαντά: «Όχι, είναι ο Τζορτζ Μάικλ. Νομίζω ότι είναι νεκρός. Είναι στο κρεβάτι».

«Πιστεύετε ότι είναι νεκρός;», τον ρωτούν και ο Φαντί απαντά «ναι», ενώ δίνει τη διεύθυνση του σπιτιού όπου διέμενε ο γνωστός σταρ.

Στη συνέχεια, αναφέρει την ηλικία του Τζόρτζ Μάικλ, ο οποίος ήταν 53 ετών, και όταν τον ρωτούν αν μπορεί να τον ξαπλώσει με την πλάτη του, απαντά «Είναι στο κρεβάτι νεκρός. Είναι παγωμένος και άκαμπτος».

Όταν ρωτήθηκε αν ο θάνατος ήταν αναμενόμενος, ο Φαντί λέει: « Όχι, όχι, όχι. Περίμενα να ξυπνήσει για ώρες και δεν το έκανε, έτσι πήγα να τον ξυπνήσω και αυτός είχε “φύγει”». 

Σύμφωνα με το Page Six, η κηδεία του Βρετανού, κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή, δεν πρόκειται να γίνει πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, κάτι το οποίο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», δεν πρόκειται να γίνει πριν από το τέλος Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση