GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολος... τελικός με Ατρόμητο για τη Βέροια

Για την Βέροια είναι... τελικός. Κόντρα στον Ατρόμητο (19:30) θέλει νίκη για να ξεφύγει από τη δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκε...


Για την Βέροια είναι... τελικός. Κόντρα στον Ατρόμητο (19:30) θέλει νίκη για να ξεφύγει από τη δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Τόνι Κάλβο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν.
Στην αποστολή βρίσκεται ο Καλί που επέστρεψε από την τιμωρία του, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν μεταξύ άλλων οι Μελίσσης, Παπαδόπουλος και Μαυριάς.
Αναλυτικά η αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Σισοκό, Αντονιάν, Τομάς Γκονζάλες, Μπαλάφας, Λινάρδος, Άρσε, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Κάλβο, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ, Κωνταντινίδης, Τζιώρας, Καπετάνος
Το τρίτο σερί τρίποντο είναι ο στόχος του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες προέρχονται από τις νίκες με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη και φυσικά θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά επιτυχιών, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Τόνσο και Κυριακίδη.
Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του και τους Μπρίτο, Γκουγκούδη και Τσατσόπουλο, που θα προπονηθούν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.
Αναλυτικά, η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Παντελιάδης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ούμπιντες, Κατράνης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μανιάτης, Ντάουντα, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντιγκινί..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση